• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

yeni çıkan oyunları rahatça oynayabilceğimiz bir laptop ya da masaüstü bilgisayar arıyorum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Webmaster Genel kategorisinde forumdostu tarafından oluşturulan yeni çıkan oyunları rahatça oynayabilceğimiz bir laptop ya da masaüstü bilgisayar arıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Webmaster Genel
Konu Başlığı yeni çıkan oyunları rahatça oynayabilceğimiz bir laptop ya da masaüstü bilgisayar arıyorum
Konbuyu başlatan forumdostu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan forumdostu

forumdostu

Üye

İtibar:

kardeşimle bu ara hikayeli oyunlara sardık her hafta farklı bir oyun deniyoz bu ara ama bilgisayarımız çok eski olduğu için pek keyif vermiyor renkler soluk donuyor felan gamer arkadaşlara sorum olacak bizi yarı yolda bırakmayacak yeni çıkan oyunları rahatça oynayabilceğimiz bir laptop ya da masaüstü önerebilir misiniz?

webchief

Üye

İtibar:

kardeşimle bu ara hikayeli oyunlara sardık her hafta farklı bir oyun deniyoz bu ara ama bilgisayarımız çok eski olduğu için pek keyif vermiyor renkler soluk donuyor felan gamer arkadaşlara sorum olacak bizi yarı yolda bırakmayacak yeni çıkan oyunları rahatça oynayabilceğimiz bir laptop ya da masaüstü önerebilir misiniz?
bende benzer dertleri yaşadım eski bilgisayarlarda oyun oynamak can sıkıcı olabiliyor bende yeni değiştirdim benim laptopu Casper Excalibur G870 aldım oyunlar akıyor çok mantıklı fiyat performanss bakımından göz atabilirsin

Üst Alt