• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Yasin Sülün, Beşiktaş'ta yetiştirdiği gençleri anlattı!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Yasin Sülün, Beşiktaş'ta yetiştirdiği gençleri anlattı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Yasin Sülün, Beşiktaş'ta yetiştirdiği gençleri anlattı!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

"Mustafa yardımlaşmayı seven, Semih ise bireysel yetenekleri güçlü bir oyuncu" Radyospor‘da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Yasin Sülün, "Bizim için altyapıda galibiyetler elde etmek ve şampiyon olmak önemliydi. Ancak bizim için en önemlisi Beşiktaş'a ve Türk futboluna hizmet edecek oyuncuları geliştirmek ve yetiştirmekti. Bunların karşılığını almak çok güzel. Beşiktaş'ta çalıştığım 13 yıllık süreçte hem Beşiktaş A Takımı'na hem de 1. Lig'e oyuncular gönderdik. Beşiktaş’ta çalıştığım süre boyunca Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Semih Kılıçsoy, Mustafa Hekimoğlu gibi bir çok futbolcuyla çalıştım. Mustafa ile Semih’in farkı. Mustafa saha içerisinde yardımlaşmayı seven, Semih ise bireysel yetenekleri güçlü daha çok bireysel davranan bir oyuncu. Her iki ismin de Türk futboluna katkı sağlayacağını düşünüyorum." dedi Hedefi teknik direktörlük! Hedefinin teknik direktörülük yapmak olduğunu vurgulayan Sülün "Yaklaşık 13 yıl alt yapılarda görev aldım . Kariyerimde bundan sonraki hedefim profesyonel takımlarda teknik direktör olmak. Bu hedefimden dolayı da altyapıdan ayrıldım. Umarım benim için güzel bir sayfa açılır" dedi. Kaynak: Ajansspor

Üst Alt