• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

‘Tercih fiziksel özellik olmamalı’

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan ‘Tercih fiziksel özellik olmamalı’ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 55 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı ‘Tercih fiziksel özellik olmamalı’
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6685aee4a4458c3fcd07d5c0.jpg

Demet Akbağ, sektörde kadın hikâyelerinin artması gerektiğini söyledi. Re Touch Mag dergisine kapak olan sanatçı, “Tüm dünyadaki meslektaşlarım gibi ilk sırada ‘daha çok kadın hikâyesi, daha çok kadının ana karakter olduğu hikâye’ üretilmesini istiyorum. Ve bir oyuncuya rol teslim edilirken, en önemli kriterin fiziksel özellikleri olmamasını tercih ederim” açıklamasını yaptı.

Ali Çika (24) adında oğlu olan Akbağ, “Anne-oğul olarak ilişkiniz nasıl?” sorusuna, “Çok eğleniriz. Film izlerken yorumları beni hem güldürür hem de tespitlerini hep doğru bulurum. Şimdi eğitimi nedeniyle ayrı ülkelerdeyiz ama sürekli konuşuyoruz. Mesajlarındaki mizahıyla da beni güldürür. Birbirimize güveniriz ve destek oluruz. Onun fikirleri benim için önemlidir” yanıtını verdi.

Üst Alt