• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Seren Serengil köpeği Noynoy'un ölümüyle sarsıldı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Seren Serengil köpeği Noynoy'un ölümüyle sarsıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 173 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Seren Serengil köpeği Noynoy'un ölümüyle sarsıldı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

65d4acf2721699be74eadc28.jpg

Serengil'in köepeği Noynoy bilinmeyen sebeple rahatsızlandı. Veteriner kontrolünde tedavi edilen Noynoy'un 5 kez kalbi durdu.

Sosyal medya hesabından ağlayarak yardım isteyen Serengil, Noynoy'un kalbini,n 6'ncı kez durduğunu ve bu kez dayanamayarak hayatını kaybettiğini söyledi.
65d4b1e4721699be74eadc40.jpg

Can dostunu kaybetmenin acısını yaşayan Seren Serengil, sosyal medya hesabından köpeği için duygusal şu ifadeleri kullandı:

"BU SABAH SENSİZ UYANDIM"

"Canım oğlum... Kalbim, luliğimmm. Noynoyum. Bu sabah sensiz uyandım... Nasıl bir boşluk. Nasıl bir sensizlik. Ben bütün acılarımın yerine hep seni koydum. Çocuğum olmadı seni koydum. Aile kuramadım yerine seni koydum. O kadar mutluyduk ki hayatımdan memnun olma sebebimdin. Huzurumdun. Yeter ki sen ol da varsın hiçbir şey olmasındı. O kadar pansumanımdın. Sen, ben, Tokyo..."
65d4af44721699be74eadc33.jpg

Bircan Bali magazin programını bıraktı! Seren Serengil'den yanıt gecikmedi

“DÜNYANIN EN TARİFSİZ ACISIYMIŞ”

Alıntı Metni

65d4b17b721699be74eadc3b.jpg

Bircan Bali'den eski partneri Seren Serengil'e sert sözler: Mantığı yok, kafası çalışmıyor!

Üst Alt