• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Şekersiz Çilekli Magnolia

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Pasta ve Tatlılar kategorisinde Linux tarafından oluşturulan Şekersiz Çilekli Magnolia başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 91 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Pasta ve Tatlılar
Konu Başlığı Şekersiz Çilekli Magnolia
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Linux

Emektar Üye
Katılım
5 Şub 2022
Mesajlar
3,410
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
istanbul
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Cinsiyet
vtEvVy
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

sekersiz-cilekli-magnolia-657105d5-a7ae-4dd6-aba1-686ea3505149.jpg


Muhallebi, bisküvi ve meyvelerle birlikte hazırlanan magnolia, New York mutfağından dünyaya yayılmıştır. Oldukça lezzetli olan bu tatlı; muz, kivi, çilek, frambuaz gibi meyvelerle süslenir. Peki, şekersiz çilekli magnolia nasıl yapılır? @diyetisyencansu.c okurumuzdan az malzemeli, pratik ve bir o kadar lezzetli çilekli magnolia tarifi için detaylara geçebiliriz.

Muhallebi için:

2 su bardağı süt
2.5 yemek kaşığı tam buğday unu
2 yemek kaşığı bal
3-4 damla vanilya veya 1 silme çay kaşığı vanilin

Bisküvi için:

4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 avuç badem
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
Arası için:

Çilek

Şekersiz Çilekli Magnolia Nasıl Yapılır?
Muhallebi için küçük boy bir tencerede süt ve unu kıvam alıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Piştikten bir süre sonra bal ve vanilyayı ekleyin.
Bisküvisi için yulaf ve bademi rondodan çekin, hindistan cevizi yağı ile küçük bir sos tenceresinde kısık ateşte hafif rengi kahverengileşinceye kadar kavurun.
Kulplara ilk yaptığınız bisküviden koyun, daha sonra çilekleri dizin ve muhallebiyi ekleyin. Daha sonra dinlenmesi için bir süre buzdolabında bekletin. Afiyet olsun.
 

Didem

Özel Üye
Katılım
13 Ara 2020
Mesajlar
1,940
Tepkime puanı
16
Puanları
8

İtibar:

Teşekkürler
 
Üst Alt