• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Pakistan'da Japon turistlerin olduğu araca bombalı saldırı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Pakistan'da Japon turistlerin olduğu araca bombalı saldırı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Pakistan'da Japon turistlerin olduğu araca bombalı saldırı
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06
Katılım
6 Eki 2023
Mesajlar
20,739
Tepkime puanı
0
Puanları
0

İtibar:

Pakistan'da Japon turistlerin olduğu araca bombalı saldırı

Pakistan'ın Karaçi kentinde beş Japon vatandaşını taşıyan araca yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Polis saldırıyı düzenleyen intihar bombacısını ve yanındaki diğer saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi. Araçta bulunan Japon vatandaşlarından hiçbiri zarar görmedi.

Pakistan'ın güneyindeki Karaçi kentinde beş Japon vatandaşını taşıyan bir araca saldırı düzenlendi.

Polis, saldırıyı düzenleyen intihar bombacısını silahla vurarak etkisiz hale getirdi. Japon vatandaşlarından kimse saldırıda zarar görmedi. Hükümeti devirmek ve kendi katı yönetimlerini kurmak isteyen İslamcı gruplar, son birkaç yılda Pakistan'ın en kanlı saldırılarından bazılarını gerçekleştiriyor. Bu gruplar saldırılarında bazen Çinliler gibi yabancı turistleri hedef alabiliyor. Polis sözcüsü Abrar Hussain Baloch, saldırıya uğrayan Japonların polis gözetiminde güvenli bir yere nakledildiğini söyledi. Saldırının sorumluluğunu henüz hiçbir grup üstlenmedi.
 
Üst Alt