• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Nurgül Yeşilçay: Artık gözüm akıyor

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Nurgül Yeşilçay: Artık gözüm akıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 71 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nurgül Yeşilçay: Artık gözüm akıyor
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6664002fbc17d6055d0c19e7.jpg

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde "Drama istemiyorum, ağlamaktan çok yoruldum. Biraz oynaması eğlenceli olsun, çok sıkıldım ağlayıp zırlamaktan" açıklamasını yapmıştı.

"BİRAZ AĞLADIM, BİRAZ GÜLDÜM"

Hamiyet müzikali sonrası ağlamakla ilgili sözleri hatırlatılan 48 yaşındaki oyuncu, "Bugün biraz ağladım, biraz güldüm. Ben şimdiye kadar dizilerde ağlak roller oynadım. Artık gözüm akıyor" diyerek güldü.
66640028bc17d6055d0c19e5.jpg

Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi

"AÇ KALMAK ACIKLI BİR DURUM"

Son dönemde verdiği kilolarla gündem olan Yeşilçay, "Aç kalmadıkça zayıflayamıyorsun. İki yılda verdim kiloyu, şimdi yine kilo almaya başladım. Aç kalmak acıklı bir durum. 16-18 saat aç kalın gün içinde ve az yiyin, kilo veriyorsunuz" diyerek, zayıflama sırrını paylaştı.

Mayolu pozlarına bir yenisini daha ekledi! Nurgül Yeşilçay'dan 'lahmacun' kombini

Üst Alt