• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Melisa Döngel'in 'aşk' cevabı dikkat çekti!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Melisa Döngel'in 'aşk' cevabı dikkat çekti! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 168 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Melisa Döngel'in 'aşk' cevabı dikkat çekti!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

65c78809d34b720acacef890.jpg

Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, Nişantaşı'nda arkadaşları ile buluşmaya geldi. Genç oyuncu, "Arkadaşlarımla kahve içip, biraz dolaşıp, biraz da kaynatacağız" dedi.

"YAZIŞMAKTAN HOŞLANMIYORUM"

"Bana sosyal medyadan yazmayın" şeklindeki çıkışı hatırlatılan 24 yaşındaki güzel, "Yazışmaktan çok hoşlanmıyorum, duyguların tam olarak aktarılabildiğini düşünmüyorum. Bazen yazışma stilleri ve benzeri şeyler karşı tarafa yanlış lanse edilebiliyor, ben birebir iletişimde daha doğru anlaşıldığını düşünüyorum ve duyguların daha net aktarıldığını düşünüyorum" cevabını verdi.
65c7881fd34b720acacef892.jpg

"KEŞKE OLSA"

Basın mensuplarının "Hayatınızda kimse var mı?" sorusu üzerine Melisa Döngel, "Keşke olsa, inşallah olur" ifadelerini kullandı.
65c78827d34b720acacef894.jpg

Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar!

Üst Alt