• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kontun Elmas Kolyesi - Hasan Sağlık

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Tanıtımları kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Kontun Elmas Kolyesi - Hasan Sağlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 188 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Tanıtımları
Konu Başlığı Kontun Elmas Kolyesi - Hasan Sağlık
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

0002036851001-1.jpg

Kontun Elmas Kolyesi Kitap Açıklaması

Sır… Bazıları için yük, bazıları için gereksinimdir. Kimileri de bunu yaşam biçimi olarak görür. Ne kadar saklarsa o kadar kaçabileceğini ve gizlenebileceğini düşünür. Böyle kişiler, yüzünde binlerce maskeyle gezer. Sırrı ortaya çıktığında bir değil, bin bir maskesi birden düşer…
Ama bugün her şey farklı… Üç kadın var ve bu üç kadın, her kadın gibi bir sır saklıyor. Ve bunu basit bir şekilde öğrenemem. Ya o sırrın ta içinde olacaksın ya da kadın sana o sırrını söyleyecek. Başka türlü gerçeği bilemezsin. Benimle birlikte iyi bak! Masadaki üç kadına iyi bak! Hepsi bir şey saklıyor ve sen de fark ediyorsun değil mi?
Evet, üç kadın… Belki hepsi belki de hiçbirisi…
Benim sırrımı soran herkes sadece sustuğumu görüyor. Ölü bir tanığın ifadesi olur mu hiç? Biliyorum, şimdi göremiyorsunuz. Ama benim sırrım hiç bakmadığınız bir yerden size el sallıyor. Gerçeği öğrenmeniz için bir beden kazanmam gerekiyor, başkalarının hayatı gerekiyor. Evet! Bana başkalarının hayatı gerekiyor çünkü benimkini özgür kalabilmek için harcadım. Ve şimdi, geçmiş ve geleceği elimde tutuyorum. Sizler şimdide tıkılıp kaldınız!

(Tanıtım Bülteninden)

Üst Alt