• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu!'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu!' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu!'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

65d070b31a3d381f9acbc16d.jpg

İngiliz şef ve restorantör Jamie Oliver (48), 2000'de İngiliz model Juliette 'Jools' Norton (49) ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin; Poppy Honey Rosie (22), Daisy Boo Pamela (21), Petal Blossom Rainbow (14), Buddy Bear Maurice (13) River Rocket Blue Dallas (6) isimlerini verdikleri beş çocuğu olmuştu.

KIZLARINI HAVALİMANINDA UĞURLADILAR

İkili, Leeds Üniversitesi İngilizce ve Yaratıcı Yazarlık bölümünden mezun olan en büyük çocukları Poppy'yi, geçtiğimiz ekim ayında sevgilisi Ben ile birlikte seyahate çıkarken havalimanından uğurlamıştı.

65d06c871a3d381f9acbc15d.jpg

Jools, kızıyla havalimanına gitmeden önce çekilen kareleri Instagram sayfasından paylaşarak; "Bu çok zordu. Ebeveynliğe dair pek de sevmediğim bir kilometre taşı oldu. Hayatının zamanını geçir küçük Pops, seninle gurur duyuyoruz. Her birimizin seni çok özleyeceğini söylemeye gerek yok" diye yazmıştı.

65d06cb91a3d381f9acbc15f.jpg

"EŞİM DAHA FAZLA ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYOR!"

Son olarak geçtiğimiz gün The Sun'a konuşan Jamie Oliver, eşinin daha fazla çocuk sahibi olmayı istediğini açıkladı.

65d06f5a1a3d381f9acbc16a.jpg

"Bir sonraki aşamaya geçmeye çalışıyorum ama Jools beni sürekli geri çekmeye çalışıyor!" diyerek eşine şakayla karışık sitem eden ünlü şef, sözlerine şöyle devam etti:

Alıntı Metni
Bayraklar asılsın: Jamie Oliver da Nusret'e hastaymış!
Ünlü şef Jamie Oliver iflas etti

Üst Alt