• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Kaan Yıldırım çok konforlu bir partner'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Kaan Yıldırım çok konforlu bir partner' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 92 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Kaan Yıldırım çok konforlu bir partner'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

65c5f9491a3d381f9acb9845.jpg

Seray Kaya, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, yeni projesi hakkında, "Seyirciyle buluştuk. Güzel bir hikaye, severek kabul ettim. Mahalle işi, Tarlabaşı'nda geçiyor" dedi.

"BEŞ GÜN 12'ŞER SAAT ÇALIŞIYORUZ"

"Çekimlerde zorlanıyor musunuz?" sorusuna Kaya, "Zorlanmıyorum. İki gün repo veriyoruz, beş gün 12'şer saat çalışıyoruz. Elbette yoruluyoruz ama keyifle olduğu için sete koşarak gidiyorum" cevabını verdi.
65c5f8e21a3d381f9acb983d.jpg

Seray Kaya babasının doğum gününü mezarı başında pasta üfleyerek kutladı

"BU İŞ SAYESİNDE TANIŞTIK"

"Partneri Kaan Yıldırım'la ilgili soru üzerine güzel oyuncu, "Bu iş sayesinde tanıştık. Çok konforlu partner. Onunla olduğum için mutluyum. Elimizden geleni yapıyoruz. Sonuç ne olursa olsun herkes bu işte olduğu için mutlu" ifadelerini kullandı.
65c5f8db1a3d381f9acb983b.jpg

"YAZIN YURT DIŞINA GİDECEĞİM"

Seray Kaya, "Yazın planınız var mı?" sorusunu, "Plan yapıyorum ama kişisel hayatımız düzensiz olduğu için tutmuyor bazen. Üç ay yurt dışında İngilizcemi geliştirmek istiyorum. Tabii reddedemeyeceğim proje gelirsem gidemem" şeklinde yanıtladı.
65c5f8ed1a3d381f9acb983f.jpg

Aşk bitti mi? Seray Kaya'dan Mert Demir cevabı

Üst Alt