• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

İBB 2024 burs başvuru sonuç tarihi: İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan İBB 2024 burs başvuru sonuç tarihi: İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı İBB 2024 burs başvuru sonuç tarihi: İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

İBB 2024 burs başvuru sonuç tarihi: İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 100 bin üniversite öğrencisine, 15 bin TL eğitim desteği (burs) vereceğini duyurmuş, başvurular online olarak alınmıştı. İBB 2024 burs başvuru sonuç tarihi başvuru süreci ardından gündeme geldi. Peki, İBB burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

0d5XCeELTE6UMP712lWg4A.jpg

İBB burs başvuruları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da "İstanbul Senin" uygulaması üzerinden alındı. Başvurular, 25 Eylül – 18 Ekim tarihleri arasında alındı. Değerlendirmeler ardından şartları sağlayan 100 bin öğrenciye 15 bin TL eğitim desteği sağlayacak.
crpzrbFXRkqghGdf9Btj2w.jpg

İBB burs başvuru sonuç duyurusunun aralık ayı ortalarına kadar yapılması bekleniyor.
bj69lNUgpkuEDwC3_2YcIw.jpg

Başvuruları kabul edilen öğrenciler, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından SMS ile bilgilendirilecek. 5.000 TL + 5.000 TL + 5.000 TL olmak üzere 3 taksit halinde ödeme yapılacak
K3yw3GaVrke5vquyAHMApQ.jpg

2024- 2025 dönemi burs başvuru sonuçları "https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/" adresi üzerinden sorgulanabilecek. Ayrıca adaylar SMS ile bilgilendirilecek.

Üst Alt