• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haberler: Belçim Bilgin'den evlilik cevabı!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haberler: Belçim Bilgin'den evlilik cevabı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 137 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haberler: Belçim Bilgin'den evlilik cevabı!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

65c1f817d34b720acacee4c8.jpg

Belçim Bilgin, Kanadalı yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile birlikte İstanbul'a geldi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan çift, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere takıldı. Sarmaş dolaş sahil hattında yürüyüş yapan sevgililer, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İŞ"

16 Şubat'ta vizyona girecek 'Hatıran Yeter' filminde rol alan Belçim Bilgin, canlandırdığı 'Zeynep' karakteri hakkında konuştu.

Alıntı Metni

65c1f883d34b720acacee4d0.jpg

"TÜRKÇE ZOR BİR DİL"

Belçim Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio'ya çevirmenlik yaptı. Blasio, magazin muhabirlerinin "Türkiye’yi nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine "Türkçe biraz zor bir dil. Yemekler inanılmaz güzel" ifadelerini kullandı.
65c1f8ecd34b720acacee4d4.jpg

İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE AÇIKLIK GETİRDİ!

Daha önce katıldığı bir programda ismini 'Be' olarak değiştirmek istediğini söyleyen Belçim Bilgin, muhabirlere "Benim ismim ne?" diye sordu. Ünlü oyuncu, 'Belçim' cevabını alınca, "Helal olsun. Genelde Belçin Belçin derler. Ben de hiç çaktırmıyorum. Madem öyle ‘Be’ de gitsin, ne gerek var ayrıntıya" şeklinde konuştu.

Belçim Bilgin: Yabancı dostlarım adımı söylerken çok zorlanıyorlar!

"BU İŞİN KADINI, ERKEĞİ YOK"

Blasio, "Belçim Hanım'a evlilik teklif eder misiniz?" sorusuna, "Biz zaten birbirimize çok bağlıyız. Adını başka türlü koymakla ilgili bir derdimiz yok. Saygı olsun, sevgi olsun" yanıtını verdi.
65c1f8d8d34b720acacee4d2.jpg

Belçim Bilgin ise "Bir kadın olarak siz evlilik teklif eder misiniz?" sorusunu, "Eğer hissedersem tabii ki ederim. Bu işin kadını, erkeği yok. Hissetmekle ilgili. O güveni veren ilişkilerde taraflardan birisi teklif edebilir" şeklinde cevapladı.

‘Partnerimle mutluyum’

Üst Alt