• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Gelişi Ayrı Gidişi Ayrı Dert: Merkür Retrosu Ne Zaman Bitiyor?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Burçlar, Fallar ve Kehanetler kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Gelişi Ayrı Gidişi Ayrı Dert: Merkür Retrosu Ne Zaman Bitiyor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu Başlığı Gelişi Ayrı Gidişi Ayrı Dert: Merkür Retrosu Ne Zaman Bitiyor?
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Didem

Özel Üye
Katılım
13 Ara 2020
Mesajlar
1,940
Tepkime puanı
16
Puanları
8

İtibar:

Merkür retrosu özellikle astroloji meraklıları tarafından yakından takip ediliyor.




Astrolojini yalnızca 12 burçtan ibaret olmadığını düşünen, içerisinde pek çok detay barındırdığını düşünenler var. Haliyle gezegenlerin hareketlerinin de insanların üzerindeki etkisi oldukça dikkat çekici bir konu.

Merkür retrosu olarak bilinen Merkür'ün yavaşlama hareketi de astroloji meraklılarının en çok takip ettiği konular arasında


Merkürün yavaşlama hareketi, Koç burcunda başladı. Merkür retrosu, 2024 yılında 1 Nisan'da başladı.

Bazı burçları olumsuz etkilediği bilinen Merkür retrosunun ne zaman biteceği ise pek çok kişi tarafından araştırılıyor doğal olarakMerkür retrosu, Merkür'ün geri gitme hareketi olarak düşünülür aslında durum böyle değildir. Merkür, retro zamanında hareketi yavaşlar.

Merkür, yıl içerisinde 3-4 kez yavaşlama hareketi gösterir. 2024 yılının ilk Merkür retrosu da 1 Nisan itibarıyla başladı, 26 Nisan'da ise sona erecek.

Merkür retrosu zamanında ise genel olarak aksilikler meydana gelebilir.



Merkür retrosu, bir yılda 3 ila 4 kez meydana gelebilir. Merkür retrosu zamanında ise burçlarda bazı değişiklikler gözlemlenebilir.

Merkür, özetle iletişim, teknoloji gibi hayatımızı yakından ilgilendiren konularla ilişkilendirilir. Haliyle Merkür'deki bir gerileme, iletişimde yaşanacak olumsuzluklara işaret eder.

Bu dönemde planlarda aksaklıklar, iletişimde kopukluklar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar, dikkat dağınıklığı, teknolojik aletlerin bozulması gibi pek çok olumsuz olaylar görülebilir.

Merkür retrosu özellikle de eski ilişkiler ile ilişkilendirilir. Bu dönemde kişilerin 'yarım kaldığını' düşündüğü bazı olayları tamamladığı görülmüştür. Bunlardan birisi de elbette ilişkilerdir.

Sizin anlayacağınız, Merkür retrosunu avantajlı bir hale getirmeniz mümkün.

 
Üst Alt