• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Etkinliğe havadan indi!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Etkinliğe havadan indi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 129 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Etkinliğe havadan indi!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

667f2b2c476db68b62c476c4.jpg

SEÇKİN ŞENVARDAR - Sefo, yüzü olduğu dondurma markasının basın toplantısına yoğun trafiğe takılmamak için helikopterle katıldı. Rapçinin, Karaköy Galataport’ta gerçekleşen etkinliğe hava yolu aracıyla gitmesi çevredekileri şaşırttı. Cornetto markası için hazırladığı ‘Yanıbaşımda’ şarkısının klibinde yapay zekâ kullanılmasına Sefo, “Bir süper kahraman ya da çizgi film karakteri gibi hissettim, keyifli bir iş oldu” açıklamasını yaptı.

A Milli Futbol Takımı için ‘Türkiyem’ adlı parça yapan rapçi, “Gruptan çıktık, mutluyum. Çok güzel oldu. Başarıyla ilerliyoruz, umarım şampiyon da oluruz. Milli takıma şarkı yaptığım için çok sevinçliyim” diye konuştu. Alişan’la sahne kıyafetleri polemiğine giren Sefo, “Alişan Abi sevdiğimiz, çocukken gördüğüm ve takip ettiğim bir karakter. Saygı duyuyorum, büyütmek istemiyorum konuyu. Karşılıklı atışma olmasın, sever ve sayarım” ifadelerini kullandı.

Üst Alt