• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Başrolünü kendi yazdı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Başrolünü kendi yazdı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 85 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Başrolünü kendi yazdı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6664d972ac47e4fb83086925.jpg

SEÇKİN ŞENVARDAR - Komedi projelerinin aranan ismi İrem Sak, iki sene önce dijital platform için çektiği ‘Modern Kadınlar’ dizisiyle çifte heyecan yaşıyor. Kariyerinde hiç başrol oynamadığını ve ilk kez bir yazar olarak rüştünü ispatlayacağını belirten oyuncu, “Televizyonda hiç başrolüm yok. Çok bekledim, gelmeyince kendim yazdım. Meşaleyi elime aldığım ilk projem” diye konuştu.

Dizi sektöründe erkek ve kadın oyuncular arasındaki kazanç adaletsizliğinin devam ettiğine de dikkat çeken Sak, “Kadınların her sektörde işi zor. Bizler biraz daha tırnaklarımızla kazıyarak gelebiliyoruz bir yerlere. Dünyada da böyle. Kadın yönetmen ve senariste daha çok ihtiyacımız var. Her sektörde daha fazla imkân elde etmemiz lazım” dedi.

Üst Alt