• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Apple, WWDC 2024'ün tarihini duyurdu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyasından Son Haberler kategorisinde Peri tarafından oluşturulan Apple, WWDC 2024'ün tarihini duyurdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyasından Son Haberler
Konu Başlığı Apple, WWDC 2024'ün tarihini duyurdu
Konbuyu başlatan Peri
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Peri

Üye
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
2,834
Tepkime puanı
0
Puanları
0

İtibar:

Apple, WWDC 2024'ün tarihini duyurdu

Apple'ın her yıl düzenlediği ve işletim sistemi güncellemeleriyle birlikte yeni cihazlarını da tanıttığı WWDC 2024'ün tarihi belli oldu. Peki WWDC 2024 ne zaman? iOS 18'i hangi cihazlar destekleyecek? İşte ayrıntılar...

Apple, WWDC 2024'ün 10 Haziran 2024'te başlayacağını açıkladı ve teknoloji devinin bu yıl yeni yapay zeka duyuruları yapacağına dair kullanıcıların beklentileri yüksek.

Geçtiğimiz yıl WWDC (Dünya çapında Geliştiriciler Konferansı) 2023'te Apple, karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro'yu ve yeni işletim sistemi iOS 17'yi duyurmuştu.

İşte WWDC 2024 konferansında duyurulması beklenen her şey ve tarihi

YAPAY ZEKA


Apple kullanıcıları iOS 18 ile birlikte iPhone cihazlarına üretken yapay zekanın entegre edilmesini bekliyor.

Samsung'un son olarak tanıttığı Galaxy S24 serisinde yapay zeka özelliklerinin bulunmasıyla birlikte Apple'ın da rekabet edebilmek için somut adımlar atması bekleniyor.

İOS 18 VE DAHA FAZLASI

Yapay zeka özelliklerinin yanısıra visionOS 2, watchOS 11, iPadOS 18, macOS 15 ve iOS 18 işletim sistemi güncellemelerinin de tanıtılması kuvvetle muhtemel.

iPhone cihazlara çıkış yapması beklenen iOS 18 işletim sistemi güncellemesinin bugüne kadar yapılan en büyük güncelleme olacağı da belirtildi.

Bu güncellemeyle birlikte Apple'ın sesli asistanı Siri'ye de yapay zeka özelliklerinin entegre edileceği böylelikle karmaşık sorulara daha iyi yanıtlar verebileceği kaydedildi.

WWDC 2024 NE ZAMAN?

ABD'li teknoloji devinin bu yıl düzenleyeceği WWDC 2024 konferansı 10 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek.

iOS 18 İLE BİRLİKTE GELMESİ BEKLENEN YAPAY ZEKA ÖZELLİKLERİ

  • ChatGPT ve Google'ın Gemini gibi platformlara benzer şekilde daha akıllı ve büyük dil modeli teknolojisine dayanan yeni bir Siri sürümü.
  • Apple Music için kullanıcıların otomatik olarak çalma listeleri oluşturmasını sağlayan yeni yapay zeka özellikleri.


  • Özetleme, içerik oluşturma ve daha fazlası için Pages, Keynote ve Numbers'a yapay zeka entegrasyonu.


  • Xcode için kod bloklarını tamamlayabilen, uygulamaları test etmeye yardımcı olan ve daha fazlasını yapabilen yapay zeka özellikleri.


  • Spotlight Search'ün üretken yapay zeka tarafından desteklenen ve daha karmaşık görevleri yerine getirebilen yükseltilmiş bir sürümü.


  • Apple Health ve Apple Watch'a entegre edilen yapay zeka destekli sağlıklı yaşam koçluğu özelliği.


  • Mesajlar uygulaması için mesajları otomatik olarak tamamlayabilen, soruları yanıtlayabilen ve gelen metin mesajlarını özetleyebilen yeni yapay zeka özellikleri.

iOS 18'İ HANGİ CİHAZLAR DESTEKLEYECEK?

iPhone 15 iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone 13 iPhone 13 mini iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 12 iPhone 12 mini iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2. nesil) iPhone SE (3. nesil)
 
Üst Alt