• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ali Koç'tan Jose Mourinho sözleri

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Fenerbahçe kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Ali Koç'tan Jose Mourinho sözleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Fenerbahçe
Konu Başlığı Ali Koç'tan Jose Mourinho sözleri
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili de dikkat çekici ifadeler kullandı. Ali Koç, gelecek sezonda da Jose Mourinho'nun göreve devam etmesi gerektiğini söyledi. Ali Koç yaptığı açıklamada ''Hocamız dün bize bir sunum yaptı ve felsefesini bize anlattı. Hocanın kendine has bir oynama sistemi var. Biz olalım olmayalım bu hoca devam etmeli. İkinci yılda da olmalı'' ifadelerini kullandı. Ali Koç sözlerini ''Hocamız dün de geldi, bize sunum yaptı. Kendi felsefesini bir daha anlattı. Taraftarı anlıyorum, bazı serzenişleri ben de hocaya soru olarak soruyorum. Hocanın kendine has bir oyun sistemi var. Hatırlarsınız, Aykut Kocaman en kötü hoca, ofansif değil defansif falan diyorlardı. O yıl Fenerbahçe en çok gol atan takımdı. Fenerbahçe bugün en az gol yiyen takım ama o dominantlık konusunda taraftarımızın beklediği noktaya gelemedik'' dedi.

Üst Alt