• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

2024 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak? (EKPSS 2024 atama taban puanları)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan 2024 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak? (EKPSS 2024 atama taban puanları) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı 2024 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak? (EKPSS 2024 atama taban puanları)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06
Katılım
6 Eki 2023
Mesajlar
24,818
Tepkime puanı
0
Puanları
0

İtibar:

2024 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak? (EKPSS 2024 atama taban puanları)

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları 23 Mayıs itibarıyla erişime açıldı. Sonuç duyurusu ardından gözler EKPSS tercih tarihleri ve taban puanlara çevrildi. Peki, 2024 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak? EKPSS taban ve atama puanları belli oldu mu?

Rrk4J1aHO0OwYFBMOtkC9A.jpg

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulüyle kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercihler alınmaya başlanacak.
aQFpnwX1l0alsaKrVaiBPg.jpg

EKPSS'den alınan puan ve kura ile yapılacak olan yerleştirme işlemleri hakkında ÖSYM tarafından bir tercih kılavuzu hazırlanarak ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden paylaşılacak. 2024 EKPSS tercih sürecinin haziran ayında başlaması bekleniyor. Tercih işlemleri, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilecek.
O2CLqt1dekuedaPW3mCZ3g.jpg

2024-EKPSS yerleştirme sonuçlarına ilişkin en küçük ve en büyük puanları açıklamıştı.
sw8FjE4fxU2VHbM2bWmnvg.jpg

Puanlar ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyine göre farklılık gösteriyor. Aşağıdaki bağlantılar üzerinden son yapılan atamalardaki taban puanlara ulaşabilirsiniz.ORTAÖĞRETİM EKPSS TABAN PUANLARÖN LİSANS EKPSS TABAN PUANLARLİSANS EKPSS TABAN PUANLAR
 
Üst Alt