• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haber 2022 yılında Türk halkının Google'da en çok arattığı kelimeler! Sonuç hiç sürpriz değil

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet Dünyasından Haberler kategorisinde x tarafından oluşturulan 2022 yılında Türk halkının Google'da en çok arattığı kelimeler! Sonuç hiç sürpriz değil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 196 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet Dünyasından Haberler
Konu Başlığı 2022 yılında Türk halkının Google'da en çok arattığı kelimeler! Sonuç hiç sürpriz değil
Konbuyu başlatan x
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan x

x

Üye
Katılım
30 Ara 2022
Mesajlar
341
Tepkime puanı
31
Puanları
28

İtibar:

Google, beklenen 2022 Yılının "Arama Trendleri listesini" paylaştı. Küresel listede Türkiye verileri de belli oldu. Firmanın resmi paylaşımına göre 2022'de Google içerisinde Türkiye'de en çok aranan kelime Dolar/TL oldu. Listede Dolar/TL'yi "bayram tatili kaç gün, ÖBA , Bergen, kedi, TOKİ başvuru, Galatasaray-Barcelona, asgari ücret ve Ahmet Çalık" kelimeleri takip etti.

2022 yılında Türkiye'nin Google'da en çok arattığı kelimeler belli oldu. Verileri Google resmi sitesinden paylaştı.
DOLAR/TL ARAMASI ZİRVEDE

Türkiye merkezli aranan kelimeler oldukça şaşırttı. Buna göre Türkiye 2022 yılında en çok "Dolar/TL" araması yaptı. Bu kelimeden sonra ise Türkiye en çok "bayram tatili kaç gün, ÖBA, Bergen, kedi, TOKİ başvuru, Galatasaray-Barcelona, asgari ücret ve Ahmet Çalık" kelimelerini Google'da aradı.

GOOGLE'DA FUTBOLCULAR ARANDI

Türkiye'nin arattığı isimlerinde belli olduğu verilerde futbolcuların ağırlıklı olması dikkat çekti. En çok aranan isim listesinde Galatasaray'ın futbolcusu Icardi başı çekerken onu, "Ece Erken, Şinasi Yüzbaşıoğlu ,Mertens, Joao Pedro, Gülşen, Dele Alli, Halis Serbest, Özdağ, Maxi Gomez" takip etti.
EN ÇOK ARANAN DİZİ DE BELLİ OLDU

Listenin devamında ise en çok aranan dizi isimleri yer aldı. Buna göre Yalı Çapkını en çok aranan dizi oldu. Yalı Çapkını'nı, "Duy Beni, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Tozlu Yaka, Erşan Kuneri, Pera Palas'ta Gece Yarısı, Mahkum, Senden Daha Güzel, Yargı ve Üç Kuruş" aramaları takip etti.


2022-yilinda-turk-halkinin-google-da-en-cok_15481054_20_k.jpg
 
Üst Alt