• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

2022 Gelinlik Modelleri

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Web Site Tanıt kategorisinde aysuyigiter tarafından oluşturulan 2022 Gelinlik Modelleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 143 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Web Site Tanıt
Konu Başlığı 2022 Gelinlik Modelleri
Konbuyu başlatan aysuyigiter
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aysuyigiter
Katılım
27 Mar 2022
Mesajlar
314
Tepkime puanı
7
Puanları
18

İtibar:

Gelinlikler, en unutulmaz anlara eşlik edecek kıyafetlerden bir tanesidir. Bu özel günlerde gelin adaylarının tek isteği hayalindeki gibi bir gelin olmaktır. Gelin olmayı çocukluğundan beri hayal eden genç kızlar için farklı modellerde tasarlanan gelinlikler dikkat çekmektedir. 2022 gelinlik modelleri, yeni teknikler kullanılarak üretilerek gelin adaylarının karşısına çıkmaktadır. Dikimi aşamasında kullanılan taş, pul, güpür ve benzeri detaylar gelinlik modelinden modeline değişkenlik gösterir. Her gelinliğin formu ve tarzı da birbirinden farklıdır. Askılı, askısız, straplez, düşük kol, uzun kol, gipürlü, dantelli, dekolteli ve benzeri gelinlik modelleri seçenekler arasında yerini almaktadır. Nişantaşı gelinlik sayesinde, hayalini kurduğunuz gibi bir gelin olma şansına sahip olabilirsiniz.

A kesim, prenses model, sade, düz formlu, helen, vintage ve benzeri gelinlik modelleri farklı gelin tarzlarını destekleyecek seçeneklere ayrılır. Gelinliklerde kullanılan malzeme, kumaş, aksesuar ve işçiliğin de birbirinden farklı olduğunu söyleyebiliriz. Büşra Has gelinlik üzerindeki gelinlikler, kaliteli, şık, sade ya da gösterişli olabilmektedir. Dolayısıyla farklı gelin tarzları ve düğün konseptlerine uygun olan gelinlik modelinin site üzerinden temin edilebilmesi mümkündür. Gelinliklerin yanı sıra, çanta, kese, maske gibi gelinlik aksesuarları da site üzerinde yer almaktadır. Gelinliğiyle birlikte aksesuar kullanmak isteyen gelin adayları hayallerini süsleyecek aksesuar seçeneklerini site üzerinden temin edebilirler.
 
Üst Alt