- Katılım
- 29 Ağu 2020
- Mesajlar
- 5
- Tepkime puanı
- 57
- Puanları
- 48
- Yaş
- 33
- Konum
- İstanbul/izmir
- Burç
- Akrep
- Mesleği
- Sağlık Yönetimi/ Yönetici
İtibar:
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi Yapılışı
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 2 adet kuru soğan
- 500 g taze fasulye
- 3 adet domates
- Tuz
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi Yapılışı
- Yarım çay bardağı zeytinyağı tencereye alınır.
- Yemeklik doğranmış soğanlar kavrulur.
- Temizlenip arzuya göre kesilmiş olan fasulyeler eklenir.
- Tencerenin kapağı kapatılarak 6-7 dk kavrulur.
- Daha sonra 3 adet kabuğu soyulup doğranmış domates eklenir.
- 1 su bardağı sıcak su ilave edilir.
- Fasulyeler pişene kadar tencerenin kapağı kapatılarak pişirilir.
- Ocaktan almadan tuzu eklenir.
- Zeytinyağı da eklenerek servis kaselerine alınır.
- Soğuk olarak servis edilir.