• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

YÖKDİL sınavı ne zaman? 2025 YÖKDİL/1 başvuruları ne zaman bitecek?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan YÖKDİL sınavı ne zaman? 2025 YÖKDİL\/1 başvuruları ne zaman bitecek? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı YÖKDİL sınavı ne zaman? 2025 YÖKDİL\/1 başvuruları ne zaman bitecek?
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

YÖKDİL sınavı ne zaman? 2025 YÖKDİL/1 başvuruları ne zaman bitecek?

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2025-YÖKDİL/1)'nın ne zaman yapılacağıyla ilgili tarih araştırmaları devam ediyor. 3 Ocak tarihinde başlayan YÖKDİL başvurularının ardından gözler sınav tarihine çevrildi. Yabancı dil bilgisini test etmek isteyen adaylar YÖKDİL sınavına katılım sağlayacaklar. Peki, 2025 YÖKDİL sınavı ne zaman?

2025 YÖKDİL sınav tarihi, yabancı dil bilgisini test etmek için YÖKDİL sınavına katılım sağlayacak olan adayların gündeminde yer alıyor. 9 Ocak'ta sona erecek olan YÖKDİL başvurularının ardından gözler sınav tarihine çevrilecek. Peki, 2025 YÖKDİL sınavı ne zaman? 2025 YÖKDİL BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2025 sınav takvimiyle birlikte yeni yılın YÖKDİL başvuru takvimi belli oldu. Buna göre; 2025-YÖKDİL/1 başvuruları, 3 Ocak tarihinde başladı. Başvurular 9 Ocak 2025 tarihinde sona erecek. YÖKDİL SINAVI NE ZAMAN? 2025-YÖKDİL/1 sınavı ise 16 Şubat 2025 tarihinde yapılacak.

Üst Alt