• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

YDS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (2023 ÖSYM YDS/1 sonuç tarihi)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan YDS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (2023 ÖSYM YDS\/1 sonuç tarihi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 205 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı YDS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (2023 ÖSYM YDS\/1 sonuç tarihi)
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

YDS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (2023 ÖSYM YDS/1 sonuç tarihi)

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonuçları için geri sayım sürmeye devam ediyor. 9 Nisan'da gerçekleştirilen YDS sınavının sonuçları için tarih, ÖSYM tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimi sonrasında belli oldu. Peki, YDS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

2023 YDS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen bu yılın ilk YDS sınavının ardından sorgulanmaya başladı. Sınava katılım sağlayan adaylar, sonuçların açıklanacağı tarihi merak etmeye başladı. İşte ayrıntılar. YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ÖSYM tarafından yayımlanan 2023 YDS sınav takvimiyle birlikte, sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu. Buna göre; YDS sonuçları 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 10.00'da açıklanması bekleniyor.
GyqAp4jpmU2xDtiIPAkBrg.jpg

YDS SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Adaylar sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.

Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

YDS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Didem

Özel Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt