• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Yağmur Yüksel hayranlarına seslendi! 'Bu hayalim yeni oluştu'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Yağmur Yüksel hayranlarına seslendi! 'Bu hayalim yeni oluştu' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Yağmur Yüksel hayranlarına seslendi! 'Bu hayalim yeni oluştu'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

678b32d4b41e718fc5fc95cc.jpg

HABER MERKEZİ - 2024'ün kendisi için iyi geçtiğini belirten Yağmur Yüksel, "Benim yıllar önce hayalini kurduğum ve söz ettiğim yıl oldu. Ben 2024 yılının hayalini çok önceden kurmuştum. O sene bu seneydi diyebilirim. Benim için çok anlamlı bir yıldı. Çok güzel insanlar tanıdım" ifadelerini kullandı.

Aşk mı daha önemli mantık mı sorusuna genç oyuncu, "Aşk çok güzel bir his doğru insanla ve doğru zamanla. Benim için aşk çok başka. Birlikte ağlayalım biz bir sorun olduğunda, birlikte gülelim. Hiç aşık olmadım" dedi.

678b3241b41e718fc5fc95c8.jpg

Hayallerini açıklayan ve eğitim alacağını vurgulayan Yüksel açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:
Bu hayalim yeni oluştu aslında. Aklımdan geçiyordu ama şu an çok istiyorum umarım bir gün olur. Tüm beni sevenlerle, kır gibi bir yerde toplanıp onlarla düğün gibi bir gün geçirmek.

Üst Alt