• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?VGM 2024 üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?VGM 2024 üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 122 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?VGM 2024 üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?VGM 2024 üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) yükseköğrenim burs başvuru sürecinin sona ermesi ardından gözler sonuçlara çevrildi. Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları sonuçlar açıklandıktan hesap açım işlemlerinin tamamlanmasının ardından mümkün olan en kısa sürede ödenecek. Peki, VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM 2024 üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum ne?

XqcusRRld02cjM9QGm3iKw.jpg

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) her yıl ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine burs desteği sağlıyor. 2024-2025 eğitim öğretim dönemi ortaöğrenim burs başvuru değerlendirmelerinin tamamlanması ardından gözler yükseköğrenim burs başvuru sonuçlarına çevrildi. Yükseköğrenim burs başvuruları ile yabancı uyruklu öğrenci burs başvuruları 31 Ekim 2024 tarihine kadar alınmıştı.
gvle8xovlUGOZu8Q3l7NuQ.jpg

VGM'den yapılan açıklamada, "Yükseköğrenim burs başvuruları ile yabancı uyruklu öğrenci burs başvuruları 31 Ekim 2024 günü 23.59’da sona ermiştir.Yükseköğrenim burs başvuru değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nün 2024-2025 eğitim yılı burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır.Başvuru değerlendirme işlemleri tamamlandığında sonuçlar www.vgm.gov.tr üzerinden duyurulacaktır." denildi.
sFeYXZQkpUy5gsb-sGx-EQ.jpg

KYK burs/kredi sonuçlarının 5 Kasım Salı günü açıklanmış olması nedeniyle VGM yükseköğrenim burs başvuru değerlendirmelerinin kasım ayında tamamlanıp ilan edilmesi bekleniyor.
vYCSWlP2b0683kaIvqzxjA.jpg

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 eğitim yılında yurt içinde bulunan üniversitelerin örgün lisans ve ön lisans programlarında eğitim gören öğrencilere yönelik burs başvuru sonuçları "https://burs.vgm.gov.tr" adresinden ilan edilecek.

Üst Alt