• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Türk yönetmen, dünyanın en yüksek dağını uçaktan görüntüledi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Türk yönetmen, dünyanın en yüksek dağını uçaktan görüntüledi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Türk yönetmen, dünyanın en yüksek dağını uçaktan görüntüledi
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Türk yönetmen, dünyanın en yüksek dağını uçaktan görüntüledi

Dünyanın en yüksek noktası Everest Dağı ve Himayalar bölgesini uçaktan çeken görüntü yönetmeni Muhammed Kösen, eşsiz görüntüler kaydetti. Beyaz örtüyle süslenen dağların, bulutların üzerindeki görüntüleri kartpostallık manzaralar oluşturdu.

791xMVVHUEChOo-H-eUa_A.jpg

Çin ve Nepal sınırında yer alan Dünyanın en yüksek noktası olan Himayalar bölgesindeki Everest Dağı, Türk yönetmen tarafından görüntülendi.
bMyhP38s4EOAYGmd9s11ew.jpg

Çekilen görüntülerde karlarla kaplı dağların bulutların üzerinde durduğu görülüyor. Everest Dağı manzaralarını görüntülemek için Pokhara kentinin Annapurna dağ köylerine giden Kösen, burada renkli yaşamı kaydetti.
ZhjlUX2gXEuFYQocb7REUQ.jpg

Kösen, “Deniz seviyesinden 8 bin 848 metre yükseklikteki Everest Dağı’nı görüntülemeyi hayal ettim. Dünyada eşi benzeri görülmeyen bu doğa harikasını özel bir uçak turu ile görüntüledim. Bu benim için tarif edilemez bir duygu oldu'' dedi.
rsIjk4GT80a7dnhueg0IJg.jpg

LgUnmvhEkkyjeNTEA7eh5g.jpg

IY-HxfFJ006zewZRy_Csdw.jpg

Üst Alt