• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

SURVİVOR AŞK ADASI OLDU... Dedikodular sonrası Dominik karıştı! Senem'den Ayşe'ye şoke eden kıskançlık suçlaması

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan SURVİVOR AŞK ADASI OLDU... Dedikodular sonrası Dominik karıştı! Senem'den Ayşe'ye şoke eden kıskançlık suçlaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı SURVİVOR AŞK ADASI OLDU... Dedikodular sonrası Dominik karıştı! Senem'den Ayşe'ye şoke eden kıskançlık suçlaması
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

678f37013244a8dcfcd494ce.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor'da adaya en son veda eden isim sürpriz bir şekilde Kaan Kazgan olmuştu. Gönüllüler takımında yaşanan eleme sonrası haftanın ilk dokunulmazlık oyunu da oynandı.

Survivor son bölümde adada konuşulan aşk iddiaları yarışmaları birbirine düşürdü. Senem ve Ayşe arasında yaşanan gerginlikte şoke eden açıklamalar programa damgasını vurdu.

678f374b3244a8dcfcd494d3.jpg

''HİÇBİR SORUN YOKTU''

Senem, Survivor'daki gerginlikle ilgili ''Adaya ilk geldiğimde hiçbir sorun yoktu. Hatta ben tek başıma sahilde oturuyordum. Batu beni davet etti. Ayşe, Yusuf, Batuhan yanına gittim. Bir süre sonra Ayşe Batu'yu kıskanmaya başladı. Buna anlam veremiyorum zaten dışarıda düşmanlar. Dışarıda düşman olduğun kişiyle geldin buraya çıkarın için arkadaşlık kurmaya başladın. Çok da gariptir ki beni ondan kıskanmaya başladın. Başka şeyler de duydum. Mesela bu sakatlığımla ilgili bir ortamda şimdi Senem dokunulmazlık mı alacak gibi şeyler söylediğini duydum. Yusuf benim arkadaşım değildi. Maşa olarak kullanabilirler kendilerini. Burada bir himaye altında tarzı vardı onu bana yediremediği için de bana zıt olduğunu düşünüyorum. Başka yerlere çekilirse konu tekrar eski Senem moduna geçebilirim.'' diye konuştu.

Survivor Dilşah gözyaşlarıyla anlattı! Film gibi hayat hikayesi izleyenleri duygulandırdı

Üst Alt