• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun saldırıya uğradı! 'Öldüresiye dövüldüm'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun saldırıya uğradı! 'Öldüresiye dövüldüm' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 103 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun saldırıya uğradı! 'Öldüresiye dövüldüm'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66729bd3941a6cbb9f488698.jpg

TikTok içerikleriyle kısa süre içerisinde fenomen haline gelen Mika Can Raun, geçirdiği değişimle gündem oluyor.

Son zamanlarda aşk hayatıyla adından söz ettiren isim, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin yüzünü ilk kez göstermişti.

66729ab7941a6cbb9f48868b.jpg

TATİLE GİTTİLER

Fenomen isim sevgilisi ve sevgilisinin annesi ile kız kardeşiyle birlikte Kalkan'a tatile gitmişti. Keyifli anlarını sevenleriyle paylaşan Mika Can, son paylaşımıyla endişelendirdi.

66729ac3941a6cbb9f48868d.jpg

Türk lirasını klozete atan fenomen Mika Raun Can hakkında karar

SALDIRIYA UĞRADI

Tatil için gittiği Kalkan'da saldırıya uğradıklarını gözyaşları içerisinde ifade eden Mika, erkek arkadaşının ve kendisinin hiçbir sebep olmaksızın şiddete maruz kaldıklarını ve ağır darbeler aldıklarını belirtti.

66729ae4941a6cbb9f488690.jpg

"ONA DEFALARCA VURDULAR"

Ünlü fenomen yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

66729b0e941a6cbb9f488694.jpg

AÇIKLAMA YAPTI

Mika Raun dün yaşananların ardından bugün sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

6672b09e941a6cbb9f4886ce.jpg

Mika Raun kimdir, kaç yaşında? Mika Raun'un sevgilisi kimdir, kaç yaşında? İşte Mika Can Raun ile ilgili bilgiler...

Üst Alt