• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Solskjaer, maaşını tek maçta kazandı!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Solskjaer, maaşını tek maçta kazandı! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Solskjaer, maaşını tek maçta kazandı!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Ole Gunnar Solskjaer, Beşiktaş camiasında kısa sürede bir fenomene dönüştü. Kartal'ın yeni hocası Ole Gunnar Solskjaer hakkında Başkan Serdal Adalı, "Başkanımız, benim ve teknik heyetin kalbine dokunmuştur. Bu takımda kuracağımız bağlar çok önemli. Burada yeni bir temel oluşturacağız. Bu benim de çok fazla istediğim bir şeydi. UEFA'da çalışırken maçları ve Beşiktaş'ı takip ettim. Böyle bir kulüpte bulunduğum için gurur duyuyorum" sözlerini kullanmıştı. Tecrübeli teknik direktör, UEFA Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao'yu yenerek 1,2 milyon Euro gelir elde etti. Posta'nın haberine göre, Norveçli hoca bu sezon kazanacağı ücreti tek maçta çıkardı. Beşiktaş taraftarının kanının ısındığı hoca ile başarılı sezonlar geçirilmek isteniyor. Sporx HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Üst Alt