Kucuktravma
Üye
- Katılım
- 30 Ağu 2020
- Mesajlar
- 5
- Tepkime puanı
- 44
- Puanları
- 28
İtibar:

MALZEMELERİ
- 2 adet olgun avokado
- 2 adet salatalık
- 2 bardak yoğurt
- 20 dal dereotu
- 10 yaprak taze nane
- Tercihen süt, ayran, kefir veya yoğurt suyu
- Bir tutam tuz
Avokadonun kabuklarını soyun, çekirdeğini çıkarın. İçini bir kaşık yardımı ile çıkartıp blendera aktarın üzerine soyduğunuz salatalığı iri parçalara bölüp ekleyin. Yoğurt, tuz, dere otu ve naneleri de içine ekleyerek püre haline getirin. Yoğun boza kıvamına gelen karışımı istediğiniz sıvı ilavesi ile istediğiniz kadar inceltin.Cacık gibi olmamasına özen gösterin.
Servis kasesine koyun. Üzerine küp küp doğranmış avocado veya salatalıkla servis edebilir dilerseniz dere otuda ekleyebilirsiniz.