• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin öğrenci alınacak

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin öğrenci alınacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 197 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin öğrenci alınacak
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin öğrenci alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin öğrenci alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 10 bin öğrenci alımı yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan 2021 ve 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden P3 puan türünden en az 60, ön lisans mezunları için yapılan 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı P93 puan türünden en az 65 ve üzeri puan alanlardan yönetmeliğe uygun adaylar arasından lisans mezunu 6 bin 800 erkek, 1200 kadın ve ön lisans mezunu 1700 erkek ile 300 kadın olmak üzere toplam 10 bin öğrenci alınacak. Adaylar 1-19 Mayıs tarihleri arasında "www.pa.edu.tr" adresinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabilecek.

Polis Eğitim Merkezlerinde eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adaylar polis memuru olarak atanacak.

Didem

Özel Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt