• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Oya Başar'dan Doğu Demirkol'a destek! 'Oğlumuzun filmini izleyeceğiz'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Oya Başar'dan Doğu Demirkol'a destek! 'Oğlumuzun filmini izleyeceğiz' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 97 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Oya Başar'dan Doğu Demirkol'a destek! 'Oğlumuzun filmini izleyeceğiz'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

659d14a32d16abe7d9d1b12d.jpg

Senaryosunu Doğu Demirkol’un yazdığı Yaşam Koçu hakkında konuşan Yağmur Tanrısevsin, "Komedi filmi ve eğlenceli. Çok heyecanlıyız. İnanılmaz gülecekleri bir film olacak" dedi.

"SES TERAPİSİNİN 45 DAKİKASI 145 EURO"

Fİlmin romantik komedi olmadığını belirten Demirkol, "Azcık romantizm var. Sadece komedi. Filmi araştırırken, ses ve karma terapistine gittim. Havaya yazmayayım diye çoğunun seansını aldım. Ses terapisi aldım, 45 dakikası 145 euro'ydu. Neden euro olduğunu anlamadım" ifadelerini kullandı.
659d150b2d16abe7d9d1b138.jpg

"HASTA HASTA KALKIP GELDİM"

Doğu Demirkol'un sevgilisi Ayşe Kırca'nın annesi Oya Başar, galaya oğlu Umut Kırca ile katıldı. Usta oyuncu, "Doğu Demirkol son zamanlarda hoş şeyler yapıyor. Projeyi biliyorum. Oluşurken birlikte çok konuştuk. Bu ara biraz hastalık geçirdim. Hasta hasta kalkıp geldik, oğlumuzun filmini izleyeceğiz" şeklinde konuştu.
659d14ca2d16abe7d9d1b130.jpg

Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! 'Aşağılık biri gibi hissetmiştim'

Üst Alt