• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Otomobil takla attı: 4 yaralı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Otomobil Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Otomobil takla attı: 4 yaralı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 52 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Otomobil Haberleri
Konu Başlığı Otomobil takla attı: 4 yaralı
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Otomobil takla attı: 4 yaralı

Samsun'da takla atarak yolda ters dönen otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, Canik ilçesindeki 200 Evler mevkisindeki çevre yolunda saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 08 AAK 696 plakalı Ford Focus marka/model otomobille seyir halinde olan Cüneyd Karakol, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıktı.

Bir süre refüjde giden otomobil bariyerlere çarptıktan sonra yola savrularak ters döndü. Araçta yolcu olarak bulunan 4 kişi hafif yaralandı. Yaralılar, olay mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaşadığı kazayı anlatan şoför Karakol, “Araç yağmurdan dolayı kaymaya başlayınca başka araçlara vurmamak için refüje çıktım. Ben kazada yaralanmadım. Araçtakilerin de durumu iyi ancak tedbir amaçlı hastanelere gönderdik” dedi. Kaza yapan araçtan yola dökülen yağ ve yakıt ise Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından temizlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Üst Alt