• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Nisa Bölükbaşı mezun oldu! 'Geldim, çalıştım, aldım ve gidiyorum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Nisa Bölükbaşı mezun oldu! 'Geldim, çalıştım, aldım ve gidiyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Nisa Bölükbaşı mezun oldu! 'Geldim, çalıştım, aldım ve gidiyorum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

667c260d5a126249b40942a4.jpg

Survivor All Star 2022'de şampiyon olan Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu yarışması sonrası tartışmalara çok konu olmuştu. 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap vermişti.

Bölükbaşı, açtığı canlı yayında SMS muhabbeti yapanlara şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

milliyet.jpg

NİŞAN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir süredir ilişki yaşadığı Yiğit İnandı ile nişan fotoğraflarını paylaştı. İkilinin mutlu anları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

667c25005a126249b409429c.jpg

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı nişanlandı! Mutlu anlarını sevenleriyle paylaştı

MEZUN OLDU

Survivor ile ünlenen Nisa Bölükbaşı, özel bir üniversiteden mezun oldu. Sevilen isim sosyal medya hesabından mezuniyet fotoğraflarını yayınladı.

667c25655a126249b409429f.jpg

"GELDİM, ÇALIŞTIM, ALDIM, GİDİYORUM"

Bölükbaşı, yayınladığı gönderilerine 'Bana Prag'ta başlattığım hikayemi bitirme imkanı verdiler ve ben buna minnettarım. Geldim, çalıştım, aldım ve gidiyorum. Teşekkürler.' notunu düştü.

667c25b55a126249b40942a1.jpg

Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı açıklaması!

Üst Alt