• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

MSÜ tercihleri ne zaman yapılacak, tercihler başladı mı? (2023 ÖSYM MSÜ tercih tarihi)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan MSÜ tercihleri ne zaman yapılacak, tercihler başladı mı? (2023 ÖSYM MSÜ tercih tarihi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 190 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı MSÜ tercihleri ne zaman yapılacak, tercihler başladı mı? (2023 ÖSYM MSÜ tercih tarihi)
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

MSÜ tercihleri ne zaman yapılacak, tercihler başladı mı? (2023 ÖSYM MSÜ tercih tarihi)

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercihlerinin ne zaman başlayacağı, 2023 MSÜ sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gündemde yer alıyor. Her yıl ÖSYM tarafından gerçekleştirilen MSÜ sınavının bu seneki sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlarını sorgulayan adaylar, tercih döneminin başlayacağı tarihi merak ediyor. Peki, MSÜ tercihleri başladı mı, ne zaman yapılacak? MSÜ tercih nasıl yapılır?

2023 MSÜ tercihleri için geri sayım başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan MSÜ sınav sonuçlarının ardından, askeri öğrenci olarak eğitim hayatını sürdürecek adaylar, tercih işlemlerinin başlamasını bekliyor. İşte ayrıntılar. MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN? Geçen yıl sonuçlar 14 Nisan'da açıklanmış, tercihler ise 18 Nisan'da alınmaya başlamıştı. MSÜ tercihlerinin önümüzdeki hafta içerisinde başlaması bekleniyor. TERCİHLER NASIL YAPILACAK? 2023-MSÜ'ye katılan öğrenci adayları, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini Milli Savunma Bakanlığının belirleyeceği tarihler arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yapabilecek.

Belirtilen süre içerisinde internet sitesi üzerinden tercihini yapmayan adaylar, 2’nci seçim aşamalarına çağrılmayacak.

kdgXrLosNkGyaZMXTuG9XQ.jpg
MSÜ SONUÇLARI AÇIKLANDI ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2023-MSÜ değerlendirme işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecek.

Didem

Özel Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt