• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Merhaba ben Gülşen' dedi! Sahne elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Merhaba ben Gülşen' dedi! Sahne elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Merhaba ben Gülşen' dedi! Sahne elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

678b41deb41e718fc5fc964d.jpg

HABER MERKEZİ - Cesur sahne kostümleri ile adından söz ettiren Gülşen, yine kombiniyle damga vurdu. Instagram hesabından 'Merhaba ben Gülşen' paylaşımı yapan ünlü sanatçının elbisesinin fiyatı ortaya çıktı.

48 yaşındaki ünlü şarkıcı sahne şovları ve gençlere taş çıkartan fiziğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. İddialı kıyafetleriyle dikkat çeken Gülşen'in son konserinde giydiği elbisenin fiyatı merak konusu oldu.

50 BİN TL

Gülşen sahnede mavi parıltılı bir elbise tercih etti. Ünlü sanatçının sahnede giydiği elbisesinin fiyatının 50 bin TL olduğu öğrenildi.

Şeyma Subaşı, Brezilyalı aşkını ilk kez anlattı! 'Kendime bakıyor gibi oluyorum'

678b41d9b41e718fc5fc964b.jpg

Üst Alt