• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

MEB tarih verdi: 2025 LGS ne zaman?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan MEB tarih verdi: 2025 LGS ne zaman? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 92 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı MEB tarih verdi: 2025 LGS ne zaman?
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

MEB tarih verdi: 2025 LGS ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığından (MEB), yapılan açıklamaya göre, 2024-2025 eğitim öğretim yılı sonunda sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav tarihi belli oldu. Bu gelişmenin ardından öğrencilerin tarih araştırmaları hız kazandı. Peki, 2025 LGS ne zaman?

Ay_RtjqVAEO9Gc33VGuLYw.jpg

Milli Eğitim Bakanlığınca, 2024-2025 eğitim öğretim yılı LGS kapsamındaki sınavın 2025'te yapılacağı tarih bildirildi. Sekizinci sınıfta eğitim alan yüz binlerce öğrenci şimdi lise eğitimlerine adım atmak için basamak olan bu oturumun tarihine odaklandı. İşte, 2025 LGS hakkında bilgiler...
UoBqZcZkdEGiD0g4ot8fyw.jpg

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki sınav, 15 Haziran 2025'te yapılacak.
c-fP_qT9ckaIqNtgfKUiUg.jpg

LGS kapsamındaki merkezi sınavda tüm sorular, 8. sınıf ders kitapları öğretim programlarında yer alan konu ve kazanımlar esas alınarak hazırlanacak ve önceki sınavdan farklı bir uygulama olmayacak.

Üst Alt