• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Lille - Fenerbahçe (Canlı anlatım)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Lille - Fenerbahçe (Canlı anlatım) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Lille - Fenerbahçe (Canlı anlatım)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Lille - Fenerbahçe (Canlı anlatım)

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fransız temsilcisi Lille'e konuk oluyor.

Fenerbahçe Devler Ligi'nde üçüncü eleme turu ilk maçında Lille ile karşı karşıya geliyor.

Rumen hakem İsvan Kovacs'ın yöneteceği mücadele, Fransa'daki Olimpiyat Oyunları tedbirleri nedeniyle Lille'de oynanmayacak.

Fransız ekibi, Fenerbahçe'yi evinden 50 kilometre uzaklıktaki Valenciennes şehrinde konuk ediyor.

İLK 11

FENERBAHÇE:
Livakovic, Mert Müldür, Oosterwolde, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, Szymanski, Krunic, İsmail Yüksek, Saint-Maximin, Dzeko, Tadic LILLE: Chevalier, Tiago Santos, Meunier, Alexsandro, Diakite, Haraldsson, Andre, Gomes, Gudmunsson, Cabella, David

CANLI ANLATIM​

1' Mücadele Fenerbahçe'nin santrasıyla başladı.

9' Fenerbahçe'de Edin Dzeko sarı kart gördü.

10' Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Jose Mourinho hakeme yaptığı itirazların ardından sarı kart gördü.

12' Lille, Tiago Santos'un golüyle 1-0 öne geçti.

Üst Alt