• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kanal D’den yılbaşı sürprizi... Senden Önce'ye ilk tanıtım

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Kanal D’den yılbaşı sürprizi... Senden Önce'ye ilk tanıtım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 119 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Kanal D’den yılbaşı sürprizi... Senden Önce'ye ilk tanıtım
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6591a7282d16abe7d9d17fff.jpg

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan dizinin tanıtımı, entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayenin ekrana geleceğinin sinyalini verdi.

Alp Navruz'un etkileyici performansı, Sinem Ünsal'ın güçlü oyunculuğu ve Nilperi Şahinkaya'nın çarpıcı rolüyle şimdiden konuşulmaya başlanan Senden Önce, hikayesi ile olduğu kadar çekim mekanları ile de dikkatleri üzerine çekecek.

6591a7312d16abe7d9d18003.jpg

“KOCANIN SADAKATİNE GERÇEKTEN İNANIYOR MUSUN?”

Fragmana göre; birbirine meydan okuyan, savaşmaya hazır iki kadın karakterin, öfkesine ve güç gösterisine tanık olunacak. Tanıtım, Alp Navruz’un oynadığı Hakan karakteri ile birbirine boyun eğmeyen iki kadın arasındaki bağlantının ne olduğu sorusunu gündeme getirdi.

6591a73b2d16abe7d9d18005.jpg

Alıntı Metni

Senaryosunu Başak Anigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği ihanet, aşk ve sadakatin sorgulandığı Senden Önce, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Dilber gündem oldu

Üst Alt