• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Kakaolu revani tarifi

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Pasta ve Tatlılar kategorisinde Linux tarafından oluşturulan Kakaolu revani tarifi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 137 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Pasta ve Tatlılar
Konu Başlığı Kakaolu revani tarifi
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Linux

Emektar Üye
Katılım
5 Şub 2022
Mesajlar
3,401
Tepkime puanı
4
Puanları
38
Konum
istanbul
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Cinsiyet
vtEvVy
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

Kakaolu revani tarifi


s-adcb94ed20e628d7b66c330f855c7b3ccd674554.jpg



Malzemeler

3 yumurta

Yarım su bardağı sıvı yağ

Yarım su bardağı toz şeker

1,5 su bardağı irmik

1,5 su bardağı un

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

3 kaşık tepeleme kakao

1 su bardağı süt

Şerbeti için:

3 su bardağı toz şeker

3, 5 su bardağı su

Birkaç damla limon suyu

Üzeri için;

Şeker hamurundan kar taneleri
Kakaolu revani nasıl yapılır?

1. Yumurta ve şekeri 5 dakikada çırpıp diğer malzemeleri de ekleyip tatlının hamurunu hazırlayın.

2. Yağlanmış borcama dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin

3. Bu arada şerbeti hazırlayın. Su ve şekeri tencereye koyup kaynayınca altını kısıp, limon ekleyerek 5 dakika daha kaynatın.

4. Soğuyan tatlıyı dikkatlice dilimleyip ilk sıcaklığı çıkan şerbeti dökün. Oda sıcaklığında bir kaç saat dinlendirip servis yapın.

5. Dilerseniz soğuk olarak da servis yapabilirsiniz. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Alıntı
 

Didem

Özel Üye
Katılım
13 Ara 2020
Mesajlar
1,933
Tepkime puanı
16
Puanları
8

İtibar:

Teşekkürler
 
Üst Alt