• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

İsviçre'ye yerleşmişti! Seher Dilovan'dan hayranlarını endişelendiren paylaşım

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan İsviçre'ye yerleşmişti! Seher Dilovan'dan hayranlarını endişelendiren paylaşım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 101 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı İsviçre'ye yerleşmişti! Seher Dilovan'dan hayranlarını endişelendiren paylaşım
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66699b545a126249b4090203.jpg

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, İsviçre'de kendine yeni hayat kurmuştu.

Ailesiyle birlikte Cenevre'de bahçe içinde bir villada yaşayan 51 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından zaman zaman evinden ve yaşantısından paylaşımlar yapıyor.

milliyet.jpg

"SABAH HOROZ SESİ, İNEKLERİN ÇAN SESİ..."

Sık sık hayatını sosyal medyadan paylaşan sanatçı, bulunduğu bölgeyi "Köyde yaşıyorum ve burada yaşadığınızı, sabah horoz sesi, ineklerin sabah akşam boyunlarındaki çan sesi ve tarlalardan gelen tezek kokusuyla doğa size hatırlatıyor. Kuşların verdiği konserler" sözleriyle anlatmıştı.

milliyet.jpg

Seher Dilovan'ın oğlu, Eurovision'da İsviçre'yi temsil etmeye hazırlanıyor

PAYLAŞIMI KORKUTTU

Ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat ilgilenen Dilovan, bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. Instagram hesabından sargılı kolunun fotoğrafını paylaştı.

66699aa55a126249b40901fe.jpg

"ELİMİN KIYMETİNİ BİLEMEDİM"

Dilovan, paylaşıma ise "Elimin kıymetini bilmedim, siz bilin. Allahtan sol elim" notunu düştü. Hayranlarını korkutan isme yüzlerce geçmiş olsun mesajı geldi. Ünlü türkücünün kapak açarken elini zorladığı ve sinirlerinin hasar gördüğü öğrenildi.

66699af65a126249b4090200.jpg

Seher Dilovan'ın İsviçre'de yeni hayatı: Doğa size burada yaşadığınızı hatırlatıyor

Üst Alt