• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 İBB burs başvuru sonuçlarında son durum

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 İBB burs başvuru sonuçlarında son durum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 İBB burs başvuru sonuçlarında son durum
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 İBB burs başvuru sonuçlarında son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru süreci ardından gözler sonuç takvimine çevrildi. Başvurularını tamamlayan üniversite öğrencileri, 2024 İBB burs başvuru sonuçlarında son durumu merak ediyor. Peki, İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

_chYncnXzE6-dvX9WwAnmw.jpg

İstanbul'da üniversite okuyan binlerce üniversiteli, 25 Eylül-18 Ekim tarihinde tamamlanan İBB burs başvuruları sonrasında, başvuruda sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorgulamaya başladı.
yaJwC9cgMk2rsFetrTxc3A.jpg

Şartları sağlayan 100 bin öğrenciye 15 bin TL eğitim desteği sağlayacak.
mfap9TzquE-xwXvSdN743w.jpg

İBB burs başvuru sonuç duyurusunun aralık ayı ortalarına kadar yapılması bekleniyor.
2lUGZNxjO0SJNVxU4vJY3A.jpg

2024- 2025 dönemi burs başvuru sonuçları "https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/" adresi üzerinden sorgulanabilecek. Ayrıca adaylar SMS ile bilgilendirilecek.

Üst Alt