• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Hamile olduğunu öğrendikten 40 dakika sonra doğum yaptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Hamile olduğunu öğrendikten 40 dakika sonra doğum yaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Hamile olduğunu öğrendikten 40 dakika sonra doğum yaptı
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Hamile olduğunu öğrendikten 40 dakika sonra doğum yaptı

İskoçya'nın Glasgow bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Anna Jackson, karnındaki dayanılmaz ağrı nedeniyle hastanenin yolunu tuttu. Apandisitinin patladığını düşünen genç kızın hamile olduğu ortaya çıktı. 40 dakika sonra doğum yapan Jackson, kendisini Grey's Anatomy dizisinde hissettiğini anlattı.

GIX18bgeKkerg56H3l0ixw.jpg

Anna Jackson, karnındaki ağrıyı başlangıçta regl sancısı olarak yorumladı. Ancak daha sonra apandisitinin patladığını düşünerek eşiyle birlikte hastaneye gitmeye karar verdi.
fQTXJrNhO0GMrGZ30-Z6xw.jpg

Hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrenen genç kadın, 40 dakika sonra doğum yaptı. Yaşadığı şaşırtıcı olayı paylaşan Jackson, "Omurgamın ortasında yoğun bir baskı hissediyordum. Doktorlar hamile olduğumu söylediklerinde çok şaşırdım. Sanki 'Grey's Anatomy' dizisinde bir bölüm yaşıyor gibiydim'' ifadelerini kullandı.
q7SPEWputUql0qIzqM_4Fw.jpg

Doğum sancıları başladıktan sonra hemen doğumhaneye alınan Jackson, kızı Talia Smith’i dünyaya getirdi.
AsGFqwra-U29DykyLcUOGQ.jpg

Ebeveynliğe hazırlıksız yakalandıklarını söyleyen genç çift, başlangıçta her şeyin oldukça zor olduğunu ancak sevdiklerinin desteğiyle bu süreci atlattıklarını belirtti.

Üst Alt