• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haberler: Okan Kurt'tan kızı Hira ve hayat arkadaşı Demet Akalın'a: Aşklarım benim

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haberler: Okan Kurt'tan kızı Hira ve hayat arkadaşı Demet Akalın'a: Aşklarım benim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 165 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haberler: Okan Kurt'tan kızı Hira ve hayat arkadaşı Demet Akalın'a: Aşklarım benim
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

65c1d919d34b720acacee40b.jpg

Galatasaray temasıyla gerçekleşen doğum günü organizasyonda Hira Kurt, sarı-kırmızılı takımın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi figürlü pasta tercih etti.

Hira, futbolcuların imzasını taşıyan Galatasaray formasıyla poz verdi. Doğum günü partisine Hira'nın yakın arkadaşları da katıldı.
65c1d975d34b720acacee40f.jpg

Demet Akalın'dan Aleyna Tilki'ye: Türkiye seni iç çamaşırlarıyla görmek istemiyor

"ÖMRÜM HİRA"

Demet Akalın, yaş gününde çekilen fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü popçu, "Canım kızım, ömrüm Hira. Nice sağlıklı, mutlu yaşların olsun. Seni çok seviyoruz" mesajını yazdı.
65c1d97fd34b720acacee411.jpg

OKAN KURT'TAN 'AŞK' YORUMU

Yaş günü partisinde hayat arkadaşı Demet Akalın'ı ve kızı Hira'yı bir an olsun yalnız bırakmayan Okan Kurt, sosyal medya paylaşımına, "Aşklarım benim" yorumunu yazdı.
65c1d9ebd34b720acacee419.jpg

Demet Akalın'ın sahne kostümü olay oldu! 'Bu ne, hiç mi dostun yok?"

Üst Alt