• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Haberler: Ata Demirer denizde düşürülen alyansı buldu! Cevap sosyal medyadan geldi...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Haberler: Ata Demirer denizde düşürülen alyansı buldu! Cevap sosyal medyadan geldi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 138 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Haberler: Ata Demirer denizde düşürülen alyansı buldu! Cevap sosyal medyadan geldi...
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66640933bc17d6055d0c1a4d.jpg

Yaz aylarını Çanakkale'nin Bozcada ilçesinde geçiren ve tam bir deniz tutkunu olan Ata Demirer, Ayazma Plajı'nda bir alyans buldu.

51 yaşındaki oyuncu ve senarist, alyansın fotoğrafını 2,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı ve yüzüğün sahibine seslendi.
66640923bc17d6055d0c1a4b.jpg

"BUL BENİ"

Ayazma Plajı'nda denizde yüzüğünü düşüren 23/09/2023 plakalı Kardelen Hanım, yüzük bende. Bul beni. Olmadı karakola bırakırım.
66640883bc17d6055d0c1a47.jpg

Tam 30 kilo verdi! Ata Demirer nasıl zayıfladığını anlattı

"KARDELEN BENİM"

Çok geçmeden yüzüğün sahibi Kardelen Hanım, sosyal medya hesabından Ata Demirer'e ulaşmaya çalıştı. Yüzüğün eşini paylaşıp, "Ata Bey, o Kardelen benim. 1 Haziran'da müstakbel eşim düşürdü. Düşürmez olaydı. Lütfen görünüz" mesajını yazdı.
6664088cbc17d6055d0c1a49.jpg

Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor'

Üst Alt