• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Gökberk Demirci yeni aşka yelken açtı! İlk kez ilişkisi hakkında konuştu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Gökberk Demirci yeni aşka yelken açtı! İlk kez ilişkisi hakkında konuştu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 35 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Gökberk Demirci yeni aşka yelken açtı! İlk kez ilişkisi hakkında konuştu
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

67946449a92749775868940e.jpg

SEÇKİN ŞENVARDAR - Gökberk Demirci, geçtiğimiz akşam Etiler’de restoran çıkışınca objektiflere yakalandı. Yoğun iş temposu hakkında konuşan oyuncu, “Bizimkisi tatlı bir yoğunluk. Sevdiğimiz işi yapıyoruz ve yapmaya çalışıyoruz. Boş zamanlarımda daha az planlı, alarmsız bir hayat tercih ediyorum ve dinleniyorum. Yorgunluktan şikayetim yok çünkü sonuçta işimizi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Survivor'da eleme adayları belli oldu! Gönüllüler adasında kaos

'KENDİ ÇİZGİMİZDE HER KARAKTERİ OYNAYABİLİRİM'

Kariyerine dair değerlendirmelerde bulunan Gökberk Demirci, “Ben ‘ne çıkarsa bahtıma’ diyen bir insanım. Benim ‘en’im yoktur, enlerim vardır. Kendi çizgimizde her karakteri oynayabilirim. Gelen işler dahilinde sergilediğim performansa bağlı bir oyuncuyum” dedi.

67946440a92749775868940b.jpg

AŞK HAYATIYLA İLGİLİ KONUŞTU

Pelin Yamacı ile yeni başlayan ilişkisi hakkında da konuşan oyuncu, “Ne açık ne kapalı, güzel bir şekilde tam tadında gidiyor. Daha çok yeni ama mutluyum. Allah herkese gönlündeki ilişkiyi nasip etsin. İnsanı çok tamamlayan ve iyi hissettiren bir şey” ifadelerini kullandı.

Yaklaşan Sevgililer Günü hakkında da konuşan Gökberk Demirci, “İfadesi var ama planı yok diyeyim” diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

Üst Alt