• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ezgi Sertel ilk kez açıkladı! 'Reklam arasında düşük yaptım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Ezgi Sertel ilk kez açıkladı! 'Reklam arasında düşük yaptım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ezgi Sertel ilk kez açıkladı! 'Reklam arasında düşük yaptım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66753deead7a3be2dfb8ddae.jpg

Ozan Çobanoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren, 2020'de ikiz çocukları Tibet ve Mert'i kucağına alan oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel, Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki programı Şimdiki Aklım Olsaydı'nın bu haftaki konuğu oldu.

Kariyerine ve özel hayatına dair samimi açıklamalar yapan Sertel, anlattıkları ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

milliyet.jpg

'REKLAM ARASINDA DÜŞÜK YAPTIM'

2016 yılında 'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan oyuncu Ozan Çobanoğlu nikah masasına oturan Ezgi Sertel iki defa sebebi belli olmayan şekilde düşük yaptığını söyledi. Sertel; 'İkincisi reklam arasında, acayip bir şoktu. O acıyı tarif edemiyorum.' dedi.

milliyet.jpg

Ezgi Sertel-Ozan Çobanoğlu çiftinden ikiz çocuklarına kutlama

"HERKESİN STÜDYODAN ÇIKMASINI İSTEDİM"

Yaşananları duyduktan sonra Armağan Çağlayan'dan 'Yayına çıktın mı?' sorusu geldi. Sertel ise şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

milliyet.jpg

İŞE GERİ DÖNDÜ

Yaşadıklarının ardından evde dinlenmek istemediğini belirten Sertel, 2-3 günden sonra iş hayatına geri döndüğünü söyledi ve 'Evde kalmak bana iyi gelmedi. hemen işime dönmek istedim' dedi.

66753d18ad7a3be2dfb8ddab.jpg

Ezgi Sertel oğullarının yüzünü gösterdi

Üst Alt