• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e: İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e: İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 53 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Eser Yenenler'den Berfu Yenenler'e: İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

658e48e7f1376821197f681e.jpg

Candaş Tolga Işık'ın yayın yönetmenliğini üstlendiği Kafa Dergisi'nin yılbaşı partisi, önceki gece Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Gecede birbirinden ünlü isimler boy gösterdi.

Partiye katılanlar arasında 2019'da dünyaevine girip iki çocuk sahibi olan (Kuzey ve Mete) Eser-Berfu Yenenler çifti de vardı.

658e4792f1376821197f6814.jpg

"ÜNLÜLER KARINA SÖZ VERDİM DİYOR"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eser Yenenler (39), eşi Berfu Yenenler'in (28) performansını şu sözlerle değerlendirdi:

Alıntı Metni

658e47e4f1376821197f6818.jpg

"KİMSE KİMSENİN TELEFONUNU KURCALAMIYOR"

Muhabirlerin, "Birbirinizin telefonunu kurcalar mısınız?" sorusuna ise Berfu Yenenler, "İkimizin de telefonlarımıza baktığı oluyor. Uyuyunca kimse kimsenin telefonunu kurcalamıyor" yanıtını verdi.

658e4826f1376821197f681a.jpg

Bunun üzerine Eser, "İnşallah ben uyuyunca telefonumu kurcalamıyorsundur. Yok ya. Biz o evreleri geçtik. Kuzey ile Mete karıştırıyor" diyerek kahkaha attı.

Berfu-Eser Yenenler çifti sahnede nikah tazeledi!
Berfu Yenenler: Bu yorum yüzünden bir daha mı depresyona gireyim?

Üst Alt