• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 105 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6572bf8886b24458ac0389a2.jpg

Uzun yıllar oryantallik yaptıktan sonra müzik dünyasına geçiş yapan Didem Kınalı, yeni şarkısı ‘Üstadım’ı müzikseverlerle buluşturdu. Ünlü isim, yeni parçasını çektiği kliple de taçlandırdı.

"SANAT CAMİASINDAKİ AÇIĞI DOLDURDUM"

Usta şarkıcı ve söz yazarı Yıldız Tilbe'nin deneyiminden yararlandığını belirten Didem Kınalı, "Sanat camiasında bir açık vardı, o açığı doldurduğuma inanıyorum. Şarkı seçimlerimde muhakkak Yıldız Tilbe gibi değerli isimlere danışarak ilerliyorum. Güzel şarkılar çıkarmak beraberinde konserleri de getiriyor" ifadelerini kullandı.
6572bfd286b24458ac0389a6.jpg

Didem Kınalı: Hande Erçel niye popüler anlamış değilim, oyunculuk sıfır!

"BEN KOLAY PES ETMEM"

37 yaşındaki şarkıcı, "Bu camiada barınmak açıkcası kolay değil. İstediğiniz kadar sesiniz iyi olsun ama elbet bende olduğu gibi mobinge maruz kalıyorsunuz başka isimler tarafından. Ben kolay pes eden bir insan değilim. Bundan sonra adımı sıklıkla duymaya alışacak bazıları" dedi.
6572bfdb86b24458ac0389a8.jpg

Didem Kınalı, Çeşme tatilinde! Denizde bale yaptı

Üst Alt